sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Ruokaa ja sirkushuveja.

Olin päässyt jo Afrikkaan ja lähdin illan hämärtyessä kaupungille tutkimaan. Kaupunki vaikutti kyllä enemmän joltain USA:n keskikokoiselta cityltä, mutta Afrikassa se sijaitsi. Lähdin pimeään puistoon kävelemään, koska siellä näytti olevan menossa joku tapahtuma. Ihmisiä en juurikaan nähnyt pimeyden takia, vaikka heitä siellä paljon olikin, mutta tuli- ja muut valoesitykset näkyivät hienosti polulla kävellessä. Jotkut virittelivät jotain ihmisjunaa polulla ja mut napattiin siitä sitten keskelle jonoa, kun kyselin heiltä, että mitä oikein ovat tekemässä. Liikuttiin sitten kyykyssä niinkuin letkajenkassa ja edessäni olevat tytöt olivatkin Suomesta. Illalliseksi oli hurjat annokset perunamuusia ja kalaa, jaksoin syödä ehkä puolet. Perunamuusin alle oli kaiken lisäksi piilotettu pihvi, joten lahjoitin lopun ruokani eteenpäin.

Aamulla näimme upean koristehaikaran nousevan kosteikosta ilmaan, mutta emme löytäneet lintukirjasta mikä lintu se oli. Sillä oli kirkkaanvioletteja ja pinkkejä sulkia, oranssi töyhtö ja siivissä glitteriä.

P tuli vasta aamulla kaupungilta kotiin ja oli aivan jäässä, kun oli koko yön makoillut jonkun miehen kanssa uima-altaalla. P:n sängyn päädystä pääsi kuitenkin pulahtamaan kuumaan kylpyyn ja sinne hän sitten meni lämmittelemään.

Mä lähdin selvittelemään jotain aiemman reissun aikana epäselväksi jäänyttä lääkelaskua, josta itselläni ei ollut mitään hajua. Kaappiini oli vain ilmestynyt karhulappu kyseisistä lääkkeistä. Löysin jostain epämääräisestä paikasta sitten vastaanottotiskin, jossa sain asiani selvitettyä ja karhu oli ilmeisesti turha. Vastaanottovirkailija halusi kuitenkin piirtää mallista yhdessä paperissani olevasta kuvasta lohikäärmettä jollekin työkaverilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti