torstai 13. tammikuuta 2011

Suhdeongelmia

Oli ilmeisesti menossa joku vuodenvaihde tms ja mukana oli ainakin entisiä työkavereita. Olimme jossain tosi suuressa rakennuksessa ja mä menin V:n kanssa sohvalle nojailemaan. Oli vähän sellainen jännä kutina sen kans ja lopulta päädyttiin sit pussailemaan ja vaan makoilemaan sylikkäin. Harrastimme seksiäkin monen monta kertaa, tosin se ei "näkynyt" unessa, tiesin vain näin tapahtuneen. Emme osanneet olla yhtään erossa toisistamme ja kun kävin välillä T:n luona juttelemassa ja hänen kanssaan sängyllä makoilemassa, kiiruhdin äkkiä takaisin V:n luo.

Halusin viedä V:n takahuoneeseen, mutta siinä vaiheessa olimmekin ex-äidinmiehen luona, joka hiipparoi pyjamassa vessaan. Lukittauduimme peräkammariin, mutta tuo mies sai oven auki ja tuli sinne lällättelemään. Juoksimme takaisin V:n huoneeseen, joka oli ihan toisessa päässä. Ex-tyyppi tuli piereskelemään oven taakse ja aloin huutaa hänelle fiksujen käytöstapojen puutteesta.

Meillä oli ohjelmassa jotain luentojakin ja menin juttelemaan L:n kanssa takariviin. L kysyi onnellisena olemmeko nyt menossa naimisiin, mutta harmittelin, kun olin jo naimisissa ja näin ollen kestäisi ainakin puoli vuotta ennenkuin se onnistuisi. L halusi tulla juttelemaan kanssani kahden kesken ja menimme T:n huoneen takana olevaan pikkuhuoneeseen. L meinasikin lukita minut sinne ja vaati palauttamaan jotain tavaroita, joita muka olin ottanut jostain vitriinistä. Pääsin ulos ja L alkoi syödä ahomansikoita.

T oli vihdoin herännyt ja näin hänet isossa aulatilassa. Juoksin halaamaan häntä ja kertomaan tästä isosta ongelmastani, kun halusimme olla V:n kanssa yhdessä, mutta esteitä oli hurjasti. T piti mua sylissään. Sitten hän kertoi, että heidät oli laitettu muuttamaan uusiin huoneisiin ja hänen piti jakaa omansa kahden kiinalaisen kanssa. Mulle ei oltu osoitettu huonetta ollenkaan ja ihmettelin, että miten aion selvitä lukukauden. Yritin kovasti päästä T:n kanssa samaan huoneeseen, mutta lopulta olin pihalla tuijottamassa hänen ikkunaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti